Això havia de ser una ruta pel Montseny

Aquest matí quan ens hem llevat feia un dia magnífic, un sol espatarrant després del dia plujós i ennuvolat d'ahir Dissabte. Hem agafat el cotxe a les nou del matí i feia una fresqueta agradable. A mida que anavem pujant per la carretera que uneix Santa Fe del Montseny amb el punt d'inici de la sortida d'avuí la temperatura anava baixant, però continuava fent sol i el cel era completament ras.

Pujant per la carretera de Santa Fe del Montseny
Sant Celoni sota la carretera
Però, i com acostuma a passar quan uneixes bon temps, Diumenge i possibilitat de neu, els primers pixapins s'han quedat parats al ben mig de la carretera. Caras de preocupació per que veuen que no poden continuar endavant i intentan fer girar el cotxe al lloc més fotut de tota la via. I el problema no és aquest, el gran marró te'l troves quan veus que els de darrera començan a baixar dels cotxes i començan a discutir per com han de fer la maniobra

Sense comentaris
Així que, vist el percal, mitja volta i a buscar un lloc on aparcar i baixar una miqueta del cotxe per jugar amb la neu i estirar les cames. Hem aprofitat per fer patinatge artístic sobre un toll d'aigua glaçada..... un espectacle sublim.

Ens aturem aquí papa???
Sóc una máquina lliscant

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gracias por el comentario/ Mercés pel comentari