Marxa Solidaria Candela a Canovelles

Cartell promocional
Les candelas són unas polseres de colors que fan els nens i nenes de la vuitena planta de l'Hospital de Sant Joan de Déu. El seu origen es deu quan una voluntaria de l'hospital va ensenyar a una nena anomenada Candela, ingresada al centre per leucemia, a fer unes polseres amb nusos per fer-li les hores més curtes.
A la vegada, la Candela li va ensenyar a dos amigues seves, Mariona i Daniela, que van ser les impulsores d'aquesta iniciativa solidaria.
Entre els "chipirons" que és com s'anomenen entre ells els nens i nenes ingresats a oncologia de l'hospital fan aquestes polseres per finançar la investigació d'aquesta malaltia. Així que, aquesta vegada, un grupet de pares i mares del CEIP Congost anirem a aquesta marxa popular per ajudar a aquets valents a fer front a aquesta malaltia cruel.

¡¡ANIM PETITS!!

Són vora tres quarts de deu i ja ens hem reunit el grupet de pares de l'AMPA de l'escola per iniciar la marxa, com que nosaltres anem amb els peques hem decidit fer el trajecte de 4 kilómetres començant l'itinerari a les pistes d'atletisme de Can Duran. Abans de començar la marxa ens han informat que unes 700 persones hi participaven a l'event.

Mónica, Martina, Eva, l'ovellot i Nora
Pista d'atletisme de Can Duran: inici i final de la marxa

Sortim a un quart d'onxe tocats després d'haver sentit els parlaments del cap de serveis de la SAE i dels pares d'una afectada de Leucemia infantil del poble. El camí rural puja suau fins a Can Cuana sota un sol intens i poca ombra pels voral. Aquesta pista després planeja fins arribar a la Finca, on seguim part del camí de la Marxa de Canovelles. 

Pels camins de Can Cuana
Baixant a la Finca
Ara el camí torna a ser totalment planer. Baixem a pocs metres del final de la marxa a la riera de Canovelles, seca per la manca de pluges i en pocs minuts arribem novament a les pistes d'esports de Can Duran, on recollim la bosa de regal de Fersix, la polsera Candela i la butifarra amb pa amb tomàquet. 

En voleu???

Track de la ruta

http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=7023747