Un dia de Castanyes a les Feixes del Vilar (Fontmartina)


Aquest Diumenge soleiat hem fet una sortida molt especial, Hem anat a collir castanyes amb els pares i mares de l'AMPA de la escola. La idea era agafar-ne prou per tots els nens però s'ha quedat amb un: "sort que n'hem trobat aquestes", No obstant a sigut un gran dia...

Les onze del matí era la hora proposada per a realitzar la sortida en caravana cap a les feixes del vilar, un àrea lúdica del Montseny situat entre el poble del mateix nom i el nucli de Fontmartina. En teoria un trajecte de poc més de tres quarts d'hora. En arribar ens hem adonat que gairabé millor haver anat a buscar castanyes a les Ramblas de Barcelona que, amb tota seguretat, no hi havía tanta gent.

Una part del grup prenent posicions al terra
No cal cap comentari, oi¡¡¡
Com que hem arribat un pel tard i que tampoc ens decidiem a posar el cul en qualsevol lloc ens ha donat la una i els peques s'han posat a menjar. Han aflorat entrepans, truites, macarrons i aigua i tots ells han quedat ben tips. Ells, els nens tips, i nosaltres, els adults escanyats de cridar.... vine cap aquí, seu i menja i acaba-t'ho tot eran les frases més sentides en aquest moments.  Un cop han acabat de dinar s'han dispersat per la zona de lleure jugant, saltant i clavant-se cops de pal els uns amb els altres. 

Nora i Daniela menjant
Fent cua per grimpar
Un cop hem dinat els adults i en tant que la canalla grimpava pels voltants ens hem decidit a buscar castanyes pels voltants. La primera feinada era caminar en grup i la segona i més important, trobar els castanyers i els seus fruits. Quan estas acostumat a veure'ls no és dificil, el veritablement complicat era trovar castanyes.... I, la veritat, no n'hem trovat moltes, pero fotos espectaculars i riallas ens anem dut un bon grapat. 

Castanyer monumental
Cu-cut papi¡¡¡