25ena Matagalls-Granollers (previa)

A poc menys de 24 hores per iniciar la Matagalls-Granollers d'aquest any les previsions metereológiques no van gaire bé. Ja fa uns dies que el sol resta amagat darrera un espés conglomerat de núvols i les plujes van fent de les seves per tot el territori. Pensava que la llevantina que bufava aquests dies faria empenyar els núvols més enllà del Montseny, no ha estat així...

Segons les previsions per demà el temps no canviarà gaire, encara que les tempestes més fortes seran substituides per plogims de caracter moderat i baix. Així donc, toca preparar mitjons de recanvi, impermeable, polaines.... tot ben preparat per no acabar xops.

Previsió properes 24 hores
La organització s'ha posat en contacte amb els participants a la marxa per informar que el recorregut ha variat, per tal de fer-ho més segur pels participants, L'inici serà a El Brull des d'on pujarem a Collformic per pista forestal i evitar aixi corriols fàcilment inundables. Com a segona mesura s'anula la pujada al Matagalls pel mateix fet d'abans i per estalviar-nos els cops d'aire que poden assolir els noranta kilómetres l'hora al cim.