Sortida nadalenca 2014: La Vall de Núria

Ja comença a ser una tradició en les meves sortides que, com a mínim, un cop l'any encamini les meves passes a la Vall de Núria. Aquest és el segon any consecutiu que ho faig amb Nora tot just a punt de finalitzar l'any I sembla que la sort m'acompanya perque no només volem trepitjar la neu sinó que, igual que l'any passat, també cau la gran nevada aquest día.

Previsió de neu per aquest dia
(muntanya i meteo blog)
A tres quarts de deu hem arribat al pàrquing del cremallera a la estació de Queralbs, Com que el tren no sortiria fins a passats cinquanta minuts hem aprofitat per fer un tomb per la vil.la, be, de fet, hem anat a fer un café uns metres més enllà de la estació, fent temps per pujar-hi. La temperatura era agradable, dos graus i uns quants floquets de neu ens donaven la benvinguda.

Parada de Queralbs 
Al cremallera de nom Puigmal
En vint minutets hem arribat a la Vall de Núria, aquí la nevada era més intensa, encara que on més es concentrava era a la zona de pistes. Per la part del devant, la que dona al llac i a la ermita de Sant Gil, encara es veien clapes de gespa... però això ha durat poquet. Després de dinar al restaurant com a senyors de casa gran la nevada s'ha fet més notable i ha cobert la totalitat de la vall.

Moments
Al restaurant de l'Hotel, boníssim¡
I amb aquesta sortida donem per tancat l'any senderista 2014.... un any molt prolífic, amb molts llocs visitats i molts kilómetres a les cames, així que. Fins l'any que ve i feliç 2015