Jurassic Granollers. Dinosauris XXL

Temps era temps, quan el món encara era jove, habitaven a la terra els éssers més extraordinaris que han existit mai. Parlem dels dinosaures, els avantpassats de tot esser vivent, grans dracs, ferotges i temibles i d'altres dòcils i amb aire simpàtic. Avuí ens endinsem en el món juràsic.

Dissabte matí, els temps és molt inestable. El primer dia de la primavera deixa prou clar que és temps de núvols, aigua i molt d'aire. Com que fer una sortideta a la muntanya és arriscar-se a acabar ben moll, aprofitarem per anar a veure una de les exposicions de dinosaures més excepcionals d'Europa, Els dinosaures XXL, al recinte firal de Granollers.

L'Ovellot, Nora i el Triceratops.
El dia s'acostava més a un de ple hivern que no pas a principis de la primavera. Dintra de la carpa, però, s'estava prou be. Dinosaures de tot tipus campaven pels vorals. Tiranosaurios, triceratops, braquiosauris, pterodàctils... Tots molt ben treballats. A la parte central de la exposició trobem el rei dels sauris, el Rex, amb la boca ben oberta per fer un mos del visitant despistat.