Cim d'aligues (Sant Feliu de Codines)

Pels penyasegats de Riells del Fai i Sant Feliu de Codines el cel seré i blau queda trencat pel vol dels rapinyaires més impresionants, voltors, aguiles, falcons.... Un cim estratégic permet gaudir d'aquest espectacle amb plomes i xiscles, benvinguts al Cim de les Aligues


Aprofitem que fa un matí de sol i cel seré i molt blau per anar a gaudir de l'espectacle que ens ofereixen al Cim d'Aligues. Un espai dedicat a les aus rapinyaires autóctones i foràneas. El recinte obre a les 12:00 i tanca a les 18:00. La entrada inclou la visita al lloc, una visita guiada i l'espectacle aéri.

Mapa del recinte
Aprofitem que queda mitja hora abans d'encetar la visita guiada per fer un tomb per la part més tranquila del parc, el cami entre pinedes que duu des de l'entrada fins a la zona de vol, tot plegat uns cinc-cents metres pels penyasegats de Riells.

Entrada i pàrking del Cim d'Aligues
El caminet està delimitat per baranes de fusta i cada pocs metres ens trobem amb panells informatius de la flora i la fauna típica d'aquest espai natural. Pel recorregut també podràs gaudir dels conillets que campen sense problemes per tota la vía. La vista sobre els Cingles del Bertí són espectaculars. 

Camí vora el Cingle
Els Cingles del Bertí
Un cop arribats a la zona de vol lliure ens apropem a l'aviari. primer visitem les gabies més petites, on trobem mussols de diferents llocs del món i rapinyaires de mida més petita. A la zona més allunyada trobem els animals de mida més imponent, aguiles i falcons i a la banda dreta els colosos de l'aire, els voltors. 

Aviaris

Tocant les 13:00 i després de fer una visita guiada molt complerta, ens dirigim a la zona de vol lliure, on aus de tota mida volaran per sobre dels nostres caps o faran coreografies aèrees. Una meravella tot plegat. Aquí us deixaré el vol simulatni de més de vint Milanesos negres.  


                     


                                 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gracias por el comentario/ Mercés pel comentari