Esculls del Canyet (Rosamar)

Una meravella impresionant a tocar entre Tossa de Mar i Sant Feliu de Guixols, a la urbanització de Rosamar. Vaig veure per primera vegade aquestes fotos i aquest indret a dos blogs de senderisme dels que sóc asidu i seguidor, un dels blogs és petites rutes per Catalunya, i l'altre és diu el Blog del caminante.

Platja del Canyeret
M'en feia creus que aixó fos real. Encetem el cami de poc més de cinc-cents metres al pàrquing del Restaurant Rosamar, ubicat devant la platja del Canyeret a la urbanització que duu el mateix nom. A sobre d'un turonet, i peridint la platja, veiem la escultura de l'Ava Gadner (exactament igual que la que trobem a Blanes)

Escultura d'Ava Gadner
Esculls del Canyet
Agafem un corriolet que surt a la dreta i ens dura a la cala de Canyet, una cala de no més de cinc metres d'ample de sorra mixta i aigues totalment transparents que fan que et vinguin ganes de llençar-te de cap. Aquest petit corriol prefabricat ens duu a la Platja del Canyet, a aquestes hores buida. 

Cala Canyet
Platja de Canyet
Continuem pel corriol estret enganxat a la roca i ens endinsem a l'escull passant per ponts de pedra decorats amb petits codols fent forma d'estrella de mar i arribem fins la última punta de l'escull. La sensació i la vista és excel·lent. 

Passarela entre els esculls
Esculls de Canyet
Aquest lloc és tan especial i diferent que fins i tot els pins que es troben a la roca agafats de fa temps sembla que tinguin la intenció de llençar-se a l'aigua. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gracias por el comentario/ Mercés pel comentari