Coastering S'Agaró: Video

Una nova sortida de Coasteering, aquesta vegada ens dirigim a un dels paratges del Baix Empordà més bonics i increibles, anem a S'Agaró. Una ruta de poc més de 5km que unirà les platges de S'Agaró amb la de Sa Conca (Platja d'Aro). Dos trams ben diferenciats, l'anada a peu pel camí de Ronda i la tornada saltant, grimpant i nedant per la costa.

Dades de la sortida.

Distància:     4.68km        Durada:     3h15'         Circular:  Si
Distància a peu:   1.90 km     Salts:    4    Dificultat:      2/5

Recorregut costaner:

Platja Sa Conca - Punta de Sa Conca - L'esquerda dels Llobarros - Roques Blanques -
Cala de Vaques - Cala de Gossos - Cala de la Font - Esculls de la Font - Cala Pedrosa -
Punta de Cala Pedrosa - Cala del Ferro - Cala de la Marieta de l'Hostal - Cala dels carnissers -
Cala del Barco - Freu gran de la Punta de Sant Pau - Es Pont - Els Pins - El Mollet - Roca de S'Agaró


Són poc més de les vuit quan arribem a S'Agaró. La temperatura és agradable i no bufa gaire vent, de moment el mar es troba en calma. Deixem el cotxe ben aparcat i ens equipem amb els neoprens, ulleres i demés trastos i enfilem cap al camí de Ronda que ens durà cap a l'inici de la ruta de coasteering d'avuí. La Cala de Sa Conca. 


Arribats a la Platja de Sa Conca ja ens fotem a la'igua. Està fresqueta i ho agraïm, ja que els dos kilómetres primers caminant i amb el neopré possat ens han fet pujar un colló la temperatura corporal. Anem seguint el litoral aprofitant les peanes naturals per saltar. Només hi ha un tram, entre la cala del Barco i la Platja de S'agaró on l'aigua és més forta.