Cala Castell - kayak i snorkel

Una sortida per l'Empordà més espectacular, la Platja del Castell. Una platja imponent que a més a més és simbol de la lluita veinal per la ferrea protecció que han fet de l'entorn i de la platja per mantenir-la en el seu estat més óptim. Dit aixó, aquesta platja serà l'epicentre de la sortida d'avuí.

Platja del Castell (Palamós)
Arran de mar i davant del xiringuito trobem la empresa de lloguer i visites guiades de kayak anomenada Kayaking Costabrava. Agafem un kayak doble per fer la travessía cap a la Cala de la Foredada del Castell i després marxar cap a la cala més bonica de la costa brava, la Cala S'Alguer.

Cala S'Alguer
La travessia proposada no pren gaire temps, en poc menys d'una hora, i sense èsser experts remers és pot realitzar sense problemes ni mals de cap. Enfilem cap al Cap i l'Agulla del Castell per vorejar aquest cap i arribar a la Foradada. Tornarem a sortir al cap de l'agulla i creurem de banda a banda la platja del Castell per arribar a la Cala S'Alguer. De tornada passem per la Punta dels Porquets i novament a la Platja del Castell.Després de dinar al xiringuito, agafem tots els estris i marxem a la Cala S'Alguer. Una cala petita peró molt bufona de pedra. Aquí iniciem la sortida d'esnorkel anant cap a la Roca Vermella, un illot situat al mig de la cala o poc més d'uns cincuanta metres. Ple de vida marina. 

Aguamala o medusa del Mediterrani
Estrella de mar espinosa vermella
Cala S'Alguer desde la Roca Vermella