Ruta guiada amb kayak: Punta de la Mora a Castell de Tamarit

Ruta guiada per la costa tarragonina (Altafulla/Torredembarra) acompanyats pels guies de la empresa #tgnauticakayak sortint de la Platja de la Mora i visitant la punta de la Mora fins a la Platja Llarga i després cap a la Platja de Tamarit. Una ruta de 4 hores amb caiac de mar.


Sortint de la Platja de la Mora (Altafulla)
A les nou del matí la platja de la Mora es buida, el sol ja comença a escalfar però encara es manté una temperatura agradable. Fem petar la xerrada vora el passeig maritim ficant els peus a la sorra suau de la platja. A dos quarts entrem a l'aigua després de les explicacions de l'Arnau, el guia. Anem cap a la punta de la Mora i anem resseguint la costa endinsant-nos a petites coves. 

Pasant per la Punta de la Mora
La primera cova del trajecte
Arribem a la Cala de la Pedra Plana i seguidament a la de Waikiki, on gaudim de la extensió del Bosc de la Marquesa. Continuem fins la Platja llarga. La calor ara és més evident. Però el fet de anar ficant les mans a l'aigua i remullar-me el clatell em permet aguantar la calor sense gaires problemes. Anem a buscar les boies i anem pel dret fins a la banda contraria de la Mora.En un tres i no res arribem al costat del Castell de Tamarit on aprofitem per fer la foto de rigor amb el castell com a fons privilegiat. Peró no ens aturem aquí, sino que fem vía cap a la Platja de Tamarit on farem una paradeta merescuda de vint minuts.Després del descans, de fotre un glop d'aigua i de menjar-me un entrepa de bull de dimensions acollonants, anem fent costa novament cap a la Platja de la Mora. Però, aquesta vegade, l'Arnau ens farà passar per un illot que haurem de sortejar i ens endinsarem a una cova espectacular